kale_logo

Funkcionāla pārtika

Čipsi

Lai saglabātu augsto vitamīnu un minerālu saturu, tas tiek žavēts jeb dehidrēts – zemos grādos (45C) , nevis cepts. Visas garšas piemèrotas vegāniskam uzturam, ar zemu tauku saturu, bez pievienotas eļļas žāvēšanas procesā. Augsts šķiedrvielu saturs. Bagātīgs ar K, C, A vitamīniem Dzelzi, Olbatumvielām, selēnu. Zems sāls un cukura saturs. Lielākā daļa sastāva ir bioloģiskas izcelsmes.

Kimchi

Kale kimchi ir jaunākais lepnums. Izsenis kimchi ir nacionālais ēdiens Dienvidkorejā, kuram ir vairāk kā 230 dažādas recepšu variācijas, bāze gan visam ir ķīnas kāposts, mūsu versija ir veidota no lapu kāposta. Latvisks, intensīvu garšu kopums, kas vairākus mēnešus fermentēts mucā. Kale kimchi ir ekperimentu veidā veiksmīgi radīts produkts. Un ļoti iespējams, ka esam vienīgie pasaulē, kas to ražo plašākai auditorijai.

Pesto

Kale pesto recepte ir radīta rūpīgā darbā, izmeklējot augstvērtīgākās sastāvdaļas, līdz atklājot īstas garšas proporcijas. Katrā pesto pamatsastāvā tiek izmantots lapu kāposts, mandeles un olīveļļa. Stāsta un produktu autoriem tas aizņēma aptuveni trīs gadus.

Par

Zīmolu “KALE” dibinājuši divi enerģiski jauni cilvēki 2019. gadā, Latvijā. Izpētot esam konstatējuši, ka lapu kāposts ir vērtīgākais no visiem dārzeņiem un viens no vitamīniem bagātākajiem augiem pasaulē. Latvijā tam ir sena vēsture, tas audzis mūsu zemē jau kopš 15. gadsimta. Tāpēc mūsu uzņēmuma, Kale Latvia Organic, sauklis ir “Sentēvu tradīcijas mūsdienu formā”.

Mūsu stāsts sākās ar dažām sēklām, kas nu jau izaudzis līdz hektāriem plašiem bioloģiskās saimniecības laukiem.

Visi produkti ir ar īpašu augstu pievienoto vērtību cilvēka organismam.

2023. gadā visi produkti tiks bioloģiski un starptautiski sertificēti pēc ražošanas stingriem kritērijiem.